• Nederlands
  • € EUR

Retourneren

Retourneren

Ons ruil- en retourbeleid is hetzelfde!

We willen dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen. Wij zijn van mening dat ons terugkeer- en terugbetalingsbeleid eerlijk en rechtlijnig is. Het is ontworpen om u volledig vertrouwen te geven in het kopen via onze online winkel.

30 dagen terugkeerbeleid
De koper moet binnen 30 dagen contact opnemen met de verkoper en deze retourneren.
Het project moet worden teruggestuurd in een nieuwe, ongebruikte staat met een compleet pakket.
Als items worden gevonden als niet-retourneerbare en / of ontbrekende onderdelen of verpakkingen. We behouden ons het recht voor om retouren of terugbetalingen te weigeren.
De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de verzendkosten. Op de terugweg zijn we niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde items. De koper beslist of hij de aangetekende post gebruikt die de verzekeringswaarde van het artikel bevat.
Als de retourzending niet binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen is voltooid, kan er geen restitutie plaatsvinden.

Defect product
Als uw gekochte product binnen 30 dagen na aankoop niet meer werkt, zullen wij u graag vervangen volgens uw vereisten, op voorwaarde dat:

Het product heeft geen fysieke schade of vloeibare verontreiniging.
Het product is nog steeds in een compleet verkooppakket en bevindt zich in de oorspronkelijke staat.
E-mail ons binnen 30 dagen na aankoop en geef uw aankoopgegevens op.

Verkeerde merchandise of schade
Verkeerde producten - Neem binnen één werkdag na ontvangst van de zending contact op met onze klantendienst, zodat we de terugzending van de goederen naar de fabrikant kunnen regelen voor vervanging. Alle inhoud en accessoires moeten worden teruggestuurd naar ons in de originele verpakking.
Schade onderweg - Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice (op de dag) na ontvangst van het artikel voor volledige verpakkingsdetails en foto's van beschadigde artikelen. We zullen uw probleem zo snel mogelijk onderzoeken en beantwoorden.