• Nederlands
  • € EUR

Levering

Levering

De meeste van onze bestellingen worden binnen twee werkdagen na goedkeuring van de betaling uitgegeven. Zodra uw pakket is verzonden, zullen wij u per e-mail op de hoogte brengen van uw unieke 'verzendnummer' en verzendgegevens. U ontvangt ook een trackingnummer van de vervoerder om uw bestelling te volgen. Wij bieden uw pakketten aan via internationale koeriers zoals UPS, FedEx, DHL, Epack en Hongkong Post. We kiezen de meest geschikte verzendmethode op basis van uw bestellingsbestemming. Aangezien de levering in opdracht van een professioneel koeriersbedrijf van derden plaatsvindt, moet u ervoor zorgen dat uw adresgegevens gedetailleerd en correct zijn.

Vriendelijke herinnering: als uw pakket te veel producten bevat, kunnen we meerdere pakketten uitgeven. We laten het u per e-mail weten.

Als u de details van de bestelling moet wijzigen, neemt u dan binnen 24 uur na bestelling contact op met onze klantenservice om de bestelling op tijd aan te passen. Het zal niet worden gewijzigd voor meer dan 24 uur, omdat zodra onze bestelling is gegenereerd, deze zich onmiddellijk zal voorbereiden op inspectie en levering, dus controleer zorgvuldig de bestelgegevens en het verzendadres bij het plaatsen van een bestelling.

Over het algemeen neemt de standaard verzending ongeveer 5-14 werkdagen in beslag. Versneld transport duurt 3-10 werkdagen om te voltooien.

Versnelde verzending is onderworpen aan extra kosten. Als u een spoedige levering van uw bestelling ervaart, neem dan contact met ons op. We zullen het voor u afhandelen en u begeleiden door de extra kosten.

Houd er rekening mee dat de transporttijd kan worden beïnvloed door vele factoren, zoals het weer, stakingen van havenpersoneel, vluchten, natuurrampen en andere oncontroleerbare factoren. Daarom kan de transporttijd worden vertraagd. Begrijp het alsjeblieft. Laat het ons weten als u het pakket niet binnen de verwachte tijd kunt ontvangen.

Order tracking
Nadat we uw bestelling hebben geplaatst, ontvangt u een e-mail met uw trackingnummer en websitekoppeling. U kunt uw pakket volgen door een uniek trackingnummer in te voeren.
Houd er rekening mee dat als u niet binnen 5 werkdagen na uw bestelling een dergelijke e-mail hebt ontvangen, contact opneemt met ons after-salesteam. En geef uw bestelnummer op. We zullen een aanvraag doen op basis van uw bestelnummer. Over het algemeen zullen we u in realtime op uw orderstatus en andere informatie antwoorden.